Expo – JUULS ATELIER – 18 september

Wij, deelnemers van JUULS ATELIER, nodigen u van harte uit voor de expositie van ons kunstzinnige werk. Deze expo vindt plaats op zaterdag 18 september 2021 tijd: 13:00u tot 17:00u. We zijn trots op ons werk en laten u graag zien wat we zoal in het Atelier maken. Schilderijen, tekeningen en leuke kleine kunstvoorwerpjes die u kunt kopen. Tijdens de expo kunt u genieten van een hapje en een drankje.

JUULS ATELIER maakt onderdeel uit van de prachtige oude basisschool ‘De Vlindertuin’. Deze is gelegen aan de Sperwerstraat 97. Een bruisende plek met sociale ondernemers, kunstenaars en een buurtmoestuin.

JUULS ATELIER werkt als zorgaanbieder voor Activerend Werk en biedt bijzondere mensen met talent ontwikkelmogelijkheden in het atelier. Bijzondere mensen die bijzonder werk maken.

Samen met Katherine Manzke ( ook onderneemster in De Vlindertuin) heeft JUULS ATELIER met enkele deelnemers tijdens Corona een Kimono project uitgevoerd, d.w.z. kimono’s ontworpen, gemaakt en bewerkt met originele prints die dan zullen worden geshowd en tentoongesteld.

U bent van harte welkom in De Vlindertuin, JUULS ATELIER is gevestigd op de eerste verdieping.

Maar natuurlijk kunt u op deze dag ook kennis maken met de andere ondernemers in De Vlindertuin, De Buurtmoestuin, waar hard aan is gewerkt en die echt prachtig is geworden en genieten van het wijkorkest dat zal optreden.

Juul Hogeling en alle deelnemende kunstenaars van JUULS ATELIER

Expo

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *