kimono

KIMONO project.

Deelnemers worden in de gelegenheid gesteld om een ‘eigen ’kimono te maken. Dit idee ontstond mede vanwege Corona. Dan ben je meer thuis en is het heerlijk om hierin rond te lopen. Deze kimono’s  worden door de deelnemers zelf bewerkt, bedrukt, beschilderd, verknipt en weer aan elkaar genaaid, geborduurd, alles is mogelijk… De verschillende Kimono’s  worden in het najaar geëxposeerd in de tuin van De Vlindertuin.

rooster

JUULS ATELIER werkt weer met het gewone rooster

Vanaf 21 mei is JUULS ATELIER weer opengegaan met een aangepast rooster. Vanaf 1 juli werken we weer met het gewone rooster. Ook kunnen deelnemers mondkapjes maken.

corona

Corona.

JUULS ATELIER  hanteert de RIVM maatregelen en is Coronaproof. Er zijn voldoende desinfectiemiddelen aanwezig en de werkplekken zijn zo ingericht dat er voldoende afstand gehouden kan worden.

 

Folder EXPO bij Coco-Mat

Juul’s EXPO Coco-Mat

Juul’s Atelier gaat in februari en maart exposeren in Coco-Mat. De opening van de expositie is op zaterdag 9 februari van 15:00 tot 17:00 uur. Meer informatie volgt.

1 December 2018 – Expositie JUULS ATELIER

1 December aanstaande houden deelnemers van JUULS ATELIER een expositie. De expositie is te bekijken tussen 14:00 – 17:00 uur in JUULS ATELIER.
Waar: Sperwerstraat 97 (1ste verdieping)
Wanneer: 1 december 2018
Hoe laat: 14:00 – 17:00 uur

Voor meer informatie over JUULS ATELIER en de expositie, neem dan  even contact op met Juul: 06 – 38343985

 

 

 

 

de_vlindertuin

Juuls Atelier gaat verhuizen!

tekening

Heb je ook zin om te oefenen in tekenen/ schetsen naar model?

tekening
1 x per maand op donderdagavond bij voldoende deelnemers (5-6) 19.30 – 21.30 uur
Snelle schetsen van 5 minuten tot langere van maximaal een half uur. Tussen de sessies door bespreken de deelnemers kort elkaars werk met als doel kijken en schetsen verbeteren.
Model boetseren is ook een optie, dan wel zelf materiaal meenemen. Kosten: € 25,- inclusief materiaal, koffie & thee en er is natuurlijk een model.

Meld je dan aan via juulhogeling@gmail.com